Print
Hits: 1940

Me rastin e festës së 7 Marsit  Fondacioni “ LA LUCE DELL’ EST” në bashkëpunim me DAR Elbasan dhuroi një set kompjuterash për shkollën 9 vjecare Sulë Harri. Në këtë ngjarje ishte i pranishëm përfaqësuesi I fondacionit z. Christof Raiwa dhe Drejtorja e DAR Elbasan znj. Jonida Cungu. Kjo dhuratë u prit me ngrohtësi nga nxënësit dhe stafi pedagogjik i kësaj shkolle. Përdorimi i teknologjisë së informacionit është tashmë një nevojë e domosdoshme në formimin cilësor të nxënësve. Në këtë shkollë zhvillohet edhe mësimi në gjuhën gjermane.

Shpresojmë që ky bashkëpunim të jetë i sukseshëm edhe në të ardhmen.

 

Kliko këtu per fotot