Ne date 10 Maj 2014 DAR Elbasan ne bashkepunim me shkollen Imelda Lamberdini dhe qendren ISSETI organizuan konkursin e informatikes per klasat 7-8-9 te ciklit 9-vjecare.

Ne kete konkurse moren pjese  tre nxenesit me te mire te cdo shkolle te qytetit te Elbasanit.