Ne kuader te dites nderkombetare te femijeve "1Qershori" DAR Elbasan organizoi aktivitetin me femijet e kopshteve te qytetit ne bashkepunim me Qendren Kulturore te Femijeve dhe me mbeshtetjen e Bashkise Elbasan.

Kliko ketu per fotot