NR PROFILI INSTITUCIONI ARSIMOR VAKANT/ I PERKOHSHEM NGARKESA MESIMORE PERIUDHA Mesuesi I portalit
1 GJUHE SHQIPE DHE LETERSI MAHIR DOMI I PERKOHSHEM E PLOTE DERI NE KTHIMIN E MESUESES NGA LEJA E LINDJES  
2 MATEMATIKE DHASKAL TODRI ( ME PLOTESIM ABDYL PARALLOI I PERKOHSHEM E PLOTE DERI 15.06.2021