Kliko ketu per fotot

10-YEARS   E-TWINNING

 

Me rastin e 10-vjetorit te dites se e-twinning ne shkollen tone “Jeronim de Rada “ u kryen nje sere aktivitetesh. Ketu permendim krijimin e nje mozaiku me guralece te vegjel  me logon e e-twinning nga nxenesit e klases se VIII-b ; krijimi I nje logoje njerezore “ 10-vjet “ nga klasa IX-a ; hedhja e tollumbaceve blu dhe te verdhe me logon e-twinning nga nxenesit e klases VIII-c.