Panairi Shkencor 2015 në Medresenë e Elbasanit

 

Më datë 16.4.2015 në Medresenë Liria në Elbasan u zhvillua Panairi Shkencor. Panairi u organizua nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës. U demostruan disa projekte shkencore si në matematikë, fizikë, kimi, biologji dhe informatikë. Në panair morën pjesë 18 shkolla të qytetit të Elbasanit ku nxënësit e klasave të nënta mbetën të kënaqur nga demostrimet dhe ekperimentet. Nxënësit patën  mundësinë të vizitonin dhe ambjentet e brendshme të shkollës.

Për foto te tjera kliko këtu