3 Dhjetori eshte :"Dita Nderkombetare e Te Drejtave Te Personave me Aftesi Te Kufizuar"
Te gjithe lindim te barabarte ne kete bote ,te gjithe kemi deshira ,endrra,talente.
Eshte koha te ndalojme dhe te mendojme per realizim e kerkesave te tyre.
Ishte ky qellimi i aktivitetit tone ne kuader te 3 dhjetorit qe ashtu si cdo vit e mbushi sallen plot me mbeshtetes e perkrahes te tyre ne kete dite.
Pershendetja dhe mbeshtetja e vecante ishte nga grupi Alarband te cilet iu dhuruan tinguj te ngrohte te nje kenge ku vargjet iu dedikohen pikerisht atyre ,femijeve ,engjejve me aftesi ndryshe kudo qe ata jane...Faleminderit te gjitheve ju qe sot ishit zeri i tyre...
Shkolla Speciale Zera Jete .

 images/47682127_513116455853452_98010741377859584_o.jpg