DAR Elbasan falenderon nxënësin Rei Dunja, shkolla e mesme “Ahmet Dakli” për pjesëmarrjen e tij si përfaqësues I Shqipërisë dhe në veçanti I qytetit të Elbasanit, në Olimpiadën Ndërkombëtare të Matematikës  (  International Mathematical Olymliad) zhvilluar në Rio De Janerio, Brazil, ku nxënësi Rei Dunja u vlerësua me Çmimi Nderi.

 

Suksese në përvoja të tjera positive