Një urim ndryshe nga nxënësit e gjimnazit "Kostandin Kristoforidhi", Elbasan. Realizuar nga @Art_Revoloution_Dance ne drejtimin e mesuese Migena Kapllani dhe në kujdesin e drejtoreshës Haxhire Jaupi.

Gëzuar 7 Marsin nga nxënësit e gjimnazit "Kostandin Kristoforidhi", Elbasan. (kliko ketu)